Verse koffie voor op kantoor, horeca, bedrijf en winkel

Mensen worden blij van een goede kop koffie, dat is gewoon zo. Blije mensen zijn leuker, werken en presteren beter. Een verse kop koffie zorgt ook nog eens voor een hogere klanttevredenheid. Wie wil dat nou niet?
Heb je al een koffiemachine waar bonen in gaan? Dan kun je meteen beginnen met genieten!
Klik op de button hieronder om geheel vrijblijvend een 10kg horecabox van onze huismelange te bestellen voor de extra scherpe prijs van €16,50 per kg excl. BTW.

Probeer nu

Verse koffie op kantoor

Nooit meer die verschrikkelijke bak koffie uit de koffieautomaat! De koffiebonen zijn 9 van de 10 keer de boosdoener. Onze verse koffiebonen zorgen voor de perfecte start, pauze en einde van de werkdag bij jou op kantoor!

bonen
filterdrager met koffie

Verse koffie in de horeca

Koffie is onmisbaar bij een stevig ontbijt, goede lunch, ontspannen tussendoortje en de afsluiter van een goed diner. Met een goede kop koffie zorg je dat de mensen blijven terugkomen!

Verse koffie in de winkel

Versterk je klantenbinding met heerlijk kopje koffie, espresso en cappuccino, hoe simpel kan het zijn! Jouw kapperszaak, kledingwinkel, meubelzaak, het maakt niet uit wat voor zaak je ook hebt, met een goede kop koffie maak je het verschil.

Verse koffie in de winkel
filterdrager hand

Verse koffie in de bedrijfskantine

Goede koffie zorgt voor tevreden medewerkers. Tevreden medewerkers, goede sfeer! Bij de koffiemachine wordt er met elkaar gepraat en gedeeld. In ieder geval niet meer geklaagd over de slechte koffie.

Heb je nog vragen ?

   Bel ons op 06 - 28572593 of 06 - 25094549
  Mail naar info@hoofdkwartier-koffiebranderij.nl