Het thuis branden van koffie is een bezigheid die groeit in populariteit. Niet gek ook, want vers gebrande koffie is zo veel lekkerder!

Al onze koffiebonen zijn beschikbaar als ongebrande koffie. Een altijd wisselende aanbod ruwe koffiebonen is per direct leverbaar tegen scherpe prijzen en zonder minimale afname.
Wil je meer informatie over onze huidige aanbiedingen? 

Klik dan hier!

Gebrande koffie is beperkt vers, na 4 a 5 weken zijn de meest verfijnde smaken verloren…Verse koffie scoren in de supermarkt is er dus niet bij. Voor wie geen microbranderij om de hoek heeft is bestellen via internet of thuis zelf de koffie branden de enige oplossing.

Thuis groene koffie branden kan op het fornuis in een dikke koekenpan, het kan ook in de oven of zelfs met een simpele popcornmaker. Daarnaast groeit het aanbod (betaalbare) koffiebranders welke speciaal bedoeld zijn voor thuis. Probeer met een simpele methode thuis eens te proeven aan het ambacht koffiebranden, het resultaat zal je verbazen!

In onze koffiebranderij hebben wij regelmatig mooie specialty koffies die wij onder andere gebruiken om mee te melangeren. Deze bonen leveren op zichzelf eigenlijk ook al een heel bijzonder kopje koffie. En natuurlijk blijven we altijd doorzoeken naar de mooiste koffiebonen en samenwerkingen met koffieproducenten van over de hele wereld.
We delen dikwijls oogsten met andere kleinschalige koffiebranderijen om zo kosten te delen en ons aanbod breder en wisselend te houden

In 2016 organiseerde wij de eerste gezamenlijke inkoopactie voor thuis- en hobbybranders, we kochten de koffieoogst van Las Delicias in Palencia, Guatemala die dat jaar voor het eerst exporteerde via direct trade principes. De koffie kwam binnen op Het Hoofdkwartier in Amstelveen en werd vervolgens in kleine porties verdeeld en verzonden. Het leverde ontzettend veel enthousiaste reacties op en weldra volgde er nog meer gezamenlijke inkoopacties. Wil je op de maillijst om ook op de hoogte blijven? Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen ?

   Bel ons op 06 - 28572593 of 06 - 25094549
  Mail naar info@hoofdkwartier-koffiebranderij.nl